Δήμος Λαμιέων: Διεξαγωγή της εξ αναβολής συνεδρίασης και πέντε ακόμη θέματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 14:16 Δήμος Λαμιέων: Διεξαγωγή της εξ αναβολής συνεδρίασης και πέντε ακόμη θέματα

Το ξέσπασμα της covid-19 είχε ως αποτέλεσμα τον περασμένο Μάρτιο (18/3) την αναβολή «λόγω ανωτέρας βίας» της προγραμματισμένης 4ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Κυροδήμου, η αναβληθείσα συνεδρίαση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το ανωτέρω άρθρο 3 παρ.10 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων και συγκεκριμένα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην οδό Αινιάνων την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 18:00’.

Σας θυμίζουμε τα θέματα:

Θέμα 1ο: Ενημέρωση – συζήτηση για τη συλλογή-αποκομιδή  και διάθεση απορριμμάτων του Δήμου Λαμιέων.

Εισηγητής: Δήμαρχος

Θέμα 2ο: Απόρριψη [μη έγκριση] του από 24/09/2018 πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού - Ακύρωση διαδικασίας - Ανάκληση διακήρυξης  του διαγωνισμού «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Χ.Υ.ΤΑ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 9.200.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. μετά την με αριθμό 96/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων

Εισηγητής: Δήμαρχος

Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (πλην των εκπροσώπων των  ΜΜΕ και ένας ανά μέσο), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον δημοτικό σύμβουλο το επιθυμεί να συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης, αρκεί να το γνωστοποιήσει στη Γραμματεία του ΔΣ μέχρι την Δευτέρα 25/05/2020 και ώρα 12.00΄.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω του συνδέσμου https://gnosis-conf.whereby.com/dimotiko-symboulio.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τη 10η τακτική συνεδρίαση που θα ακολουθήσει στις 19:00’ σχετικά με τη διά ζώσης ή τη συμμετοχή των συμβούλων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της 10ης τακτικής συνεδρίασης είναι τα παρακάτω πέντε (5) κατηγοριοποιημένα ως εξής:

ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θέμα 1ο: Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος έτους και Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος

Εισηγητής: Δήμαρχος

Θέμα 2ο: Περί «Λήψης μέτρων ελάφρυνσης  επιχειρήσεων  που επλήγησαν από τον κορωνοϊό – COVID 19

Εισηγητής: Δήμαρχος

Θέμα 3ο: Σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών συγκοινωνιακού έργου μεταξύ Δήμου Λαμιέων & «Αστικού Κτελ Λαμίας Α.Ε

Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Θέμα 4ο: Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στο Δήμο μας & ετήσια συντήρηση για το Λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας και τις επιπλέον Υπηρεσίες .

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Στασινός

ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Θέμα 5ο: Σύσταση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του Έργου: «Βελτίωση Όψεων Δημοτικών Κτιρίων

Εισηγητής: Δήμαρχος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com