Έπιασαν Λαμιώτη ταξιτζή με χασισοφυτεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 08:15 Έπιασαν Λαμιώτη ταξιτζή με χασισοφυτεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο 56χρονος επαγγελματίας αυτοκινητιστής είχε συλληφθεί πάλι για χασίς τον Μάιο, όμως αυτή τη φορά του κατάσχεσαν και το ταξί.

Στην Εισαγγελέα Λαμίας οδηγήθηκε χθες, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δίμηνο, ένας Λαμιώτης ταξιτζής. Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή (17/7) στις 11:00' το πρωί.

Αυτή τη φορά οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πιο βαριές αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια, κατοχή, διακίνηση) και όπλων, καθώς και της νομοθεσίας περί φαρμακοδιέγερσης, αφού μεταξύ άλλων βρέθηκαν και αναβολικά χάπια στην κατοχή του.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, να ποτίζει και να φροντίζει τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή κοντά στο ΣΣ Λειανοκλαδίου.

Τα δενδρύλλια κάνναβης ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε πυκνή βλάστηση, ώστε να μην φαίνονται. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 56χρονο ταξιτζή και όταν αυτός πήγε να τα ποτίσει, τον έπιασαν στα πράσα. Μάλιστα έκανε το λάθος να πάει στη χασισοφυτεία με το ταξί, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί και αυτό από την αστυνομία.

Από τους αστυνομικούς εκριζώθηκαν συνολικά (18) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,55) έως (1,10) μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν, μαζί με διάφορα σύνεργα (πλαστικά δοχεία – σκαλιστήρι) για την περιποίηση της καλλιέργειας.
Επίσης σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • μεταλλικό κυτίο που περιείχε πληθώρα σπόρων κάνναβης,
  • (2) τρίφτες κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • (2) νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης,
  • μαχαίρι με μήκος λάμας (17) εκατοστών,
  • μαχαίρι γροθιά, με μήκος λάμας (7) εκατοστών,
  • (19) αναβολικά δισκία και
  • κινητό τηλέφωνο.

Δείτε βίντεο από το σημείο που καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα, τα οποία ήταν "κρυμμένα" σε αγροτική περιοχή με πυκνή βλάστηση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση