Πέντε κρούσματα Κορωνοϊού στη Λιβαδειά, ανάμεσά τους και βρέφος - Έκλεισε η μαιευτική κλινική του νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 10:10 Πέντε κρούσματα Κορωνοϊού στη Λιβαδειά, ανάμεσά τους και βρέφος - Έκλεισε η μαιευτική κλινική του νοσοκομείου

Σε συναγερμό οι Αρχές - Κλειστή μέχρι 6 Αυγούστου η μαιευτική κλινική του νοσοκομείου, το προσωπικό της οποίας βρίσκεται σε καραντίνα.

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ, ένα ανδρόγυνο από τη Δαύλεια της Λιβαδειάς Βοιωτίας, το βρέφος τους, καθώς και άλλα δύο άτομα από την περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Παρασκευή το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ενώ το βρέφος τους βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων. Το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού έχει τεθεί σε καραντίνα, σύμφωνα με οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και της Πολιτικής Προστασίας.

Ο δήμος Λεβαδέων ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ προχώρησε σε ένα νέο κύκλο απολυμάνσεων σε κοινοτικούς χώρους και ιερούς ναούς και αναμένει την εξέλιξη του φαινομένου μετά την ολοκλήρωση της ιχνηλάτησης των κρουσμάτων και την απομόνωση των οικείων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση του 5ου κρούσματος σε μέλος του υγειονομικού προσωπικού της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου της Λιβαδειάς η οποία θα παραμείνει κλειστή μέχρι στις 6 Αυγούστου με το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής να βρίσκεται σε καραντίνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση