Φθιώτιδα: Απόπειρα εμπρησμού σε αυτοκίνητο πρώην δημοτ. συμβούλου και αστυνομικού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 08:04 Φθιώτιδα: Απόπειρα εμπρησμού σε αυτοκίνητο πρώην δημοτ. συμβούλου και αστυνομικού

Στο δημοτικό πάρκινγκ του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού…

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό για τα δεδομένα της επαρχίας και ειδικά για τον ορεινό Δήμο Μακρακώμης, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/8) στον Άγιο Γεώργιο.

Στο πάρκινγκ που έχει φτιάξει ο Δήμος στο χωριό, είχε το αμάξι του ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και συνταξιούχος αστυνομικός Γιώργος Γόνης, που έκανε τις διακοπές του στον τόπο καταγωγής του.

Το πρωί που πήγε να φορτώσει πράγματα καθώς θα επέστρεφε Αθήνα, διαπίστωσε ότι στον μπροστινό αριστερό τροχό, υπήρχε μπουκαλάκι με πετρέλαιο, ενώ είχε προκληθεί ζημιά στο λάστιχο και στο φτερό από μικρής έκτασης πυρκαγιά!

Σαστισμένος και ο ίδιος ειδοποίησε τους συναδέλφους του αστυνομικούς για τη διερεύνηση της υπόθεσης, που μοιάζει ως απειλή. Ο ίδιος όπως λέει στο LamiaReport δεν έχει προσωπικές διαφορές με κανέναν, ούτε θέματα με περιουσιακές διαφορές, ενώ δεν είχε λάβει και καμία προειδοποίηση. «Μόνο στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, αφού ήμουν χρόνια δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μπορώ να σκεφθώ ότι ίσως δυσαρέστησα κάποιους, αλλά και πάλι πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό που δεν εξηγείται».

Όπως μας είπε ο κ. Γόνης λόγω του προγραμματισμένου ταξιδιού του, είχε φουλάρει με αέριο το αυτοκίνητο και αν έπαιρνε όλο φωτιά δε θα είχε μείνει τίποτα στο χώρο γύρω από αυτό!

Για το συμβάν υπήρξε αυτοψία στο χώρο από το εγκληματολογικό, ενώ ανάλογη έκθεση θα ετοιμάσει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης. Διενεργείται προανάκριση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση