Φθιώτιδα: Παρέμβαση Εισαγγελέα για καταλήψεις, προσφυγικό και πλημμύρες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 08:17 Φθιώτιδα: Παρέμβαση Εισαγγελέα για καταλήψεις, προσφυγικό και πλημμύρες

Τρεις επείγουσες προκαταρκτικές διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Αγορή Παπακώστα απέστειλε προς τις Αστυνομικές Αρχές το νομού κατεπείγουσες παραγγελίες για τρία θέματα της επικαιρότητας.

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελικής έρευνας μπαίνουν οι καταλήψεις στα σχολεία του νομού, οι οποίες έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται καθημερινά σε όλο και περισσότερα σχολεία. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα του πρωί να δούμε έξω από τα σχολεία Εισαγγελείς και αστυνομικούς να σπάνε τα λουκέτα και να βάζουν τέλος στις καταλήψεις.

Επίσης η κ. Παπακώστα ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στα Καμένα Βούρλα, για το θέμα του προσφυγικού και τα όσα διαδραματίστηκαν από την άφιξη των ανήλικων μεταναστών στα Καμένα Βούρλα και μέχρι σήμερα.

Τέλος Εισαγγελική έρευνα θα γίνει και για τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που ειχαμε στο νομό με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση