Επιτυχημένη η επέμβαση για τα βιονικά πόδια του Περσέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 08:26 Επιτυχημένη η επέμβαση για τα βιονικά πόδια του Περσέα

Στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας Σοφίας Ζώη - Δημήτρη Γκουγκούλη, πραγματοποιήθηκε η επέμβαση για την τοποθέτηση τεχνητών άκρων στον γατούλη Περσέα που είχε βρεθεί στις 13 Μαρτίου στη Λαμία με τα τρία από τα τέσσερα πόδια του λιωμένα (!) αλλά και πυροβολημένος από αεροβόλο.

Για τον συμπαθέστατο γατούλη έχει ανοίξει ειδική σελίδα στο facebook από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας «Γίνε τα πόδια του Περσέα» όπου ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Περσέα.

Η πρώην Πρόεδρος του Φιλοζωικού ενημέρωσε ότι η πολυαναμενόμενη επέμβαση για την εμφύτευση των μόνιμων τεχνητών άκρων στον Περσέα έγινε και πήγε καλά, καθώς ξύπνησε κανονικά.

«Τα αποτελέσματα θα φανούν σε 4 με 6 εβδομάδες όταν θα μπορεί πλέον να πατήσει με ασφάλεια τα τεχνητά του άκρα .

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς του και θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νεώτερο.

Τα έξοδα για την πληρωμή των γιατρών και τη μετεγχειρητική του νοσηλεία θα είναι πολλά, γι αυτό παρακαλούμε συνεχίστε να ενισχύετε οικονομικά την πρωτοπόρα αυτή προσπάθεια ώστε  ο Περσέας να μπορέσει να περπατήσει.

Η επιτυχία αυτού του πρωτοπόρου  ελληνικού εγχειρήματος   θα δώσει την ελπίδα αποκατάστασης και για άλλα  ζωάκια που μπορεί να βρεθούν στην ίδια  κατάσταση και σ αυτό προσβλέπουμε.

.0026-0740-18-0101830486

GR 8602607400000180101830486 Eurobank

BIC ERBKGRAA

Pay Pal: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση