Λαμία: Έτσι βίωσε τον εφιάλτη του κορωνοϊού ο Γιώργος Λύτρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 08:42 Λαμία: Έτσι βίωσε τον εφιάλτη του κορωνοϊού ο Γιώργος Λύτρας

«Πίστεψα ότι δεν θα βγω από το νοσοκομείο...», λέει στο LamiaReport ο γνωστός Λαμιώτης Ασφαλιστής, σε μια συγκλονιστική και αποκαλυπτική συνέντευξη στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Ο κορωνοϊός του έδειξε το πιο σκληρό του πρόσωπο, ωστόσο ο Γιώργος Λύτρας κατάφερε να βγει νικητής, μετά από 18 εφιαλτικές ημέρες νοσηλείας στο "πέτρινο" του ΓΝ Λαμίας.

Στο ίδιο κτίριο νοσηλευόταν και η μητέρα του, αλλά δεν μπορουσε να τη δει. Ούτε εκείνη το παιδί της.

Οι ήρωες γιατροί και οι ηρωίδες νοσηλεύτριες, ήταν ελάχιστοι για τόσους πολλούς ασθενείς. Μια από αυτές, με κίνδυνο της ζωής της, έτρεξε στο δωμάτιό για να σώσει ασθενή που έπαθε ξαφνικά ανακοπή.

(Ο Γιώργος Λύτρας στο δωμάτιο νοσηλείας στο "πέτρινο")

«Πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρω. Νόμισα ότι έφτασε το τέλος. Έλεγα στον εαυτό μου ότι πρέπει να ζήσεις για την κόρη σου, για την οικογένειά σου. Έτσι αντλούσα δύναμη. Από την οικογένεια και από τον Θεό....», λέει ο Γιώργος Λύτρας, που πραγματικά συγκλονίζει περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος, τα όσα βίωσε με τον κορωνοϊό.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα είπε στο LamiaReport για την περιπέτεια που έζησε.

Ρωτήσαμε τον Γιώργο Λύτρα για το αν βίωσε ρατσισμό μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Ποια ήταν τα πρώτα του συναισθήματα όταν βγήκε από το "πέτρινο", αλλά και ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει στους συμπολίτες του.

Δείτε όλες τις απαντήσεις στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και στο LamiaReport:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση