Ένας ακόμη θάνατος Λαμιώτη από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 08:22 Ένας ακόμη θάνατος Λαμιώτη από κορωνοϊό

Μετά από πολυήμερη μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας…

Μία ακόμη θλιβερή είδηση έρχεται από το μέτωπο του πολέμου κατά του κορωνοϊού. Τα ξημερώματα της Τρίτης (19/1) έφυγε από τη ζωή ένας ακόμη Λαμιώτης μετά από επιπλοκές που του παρουσίασε ο συγκεκριμένος ιός.

Πρόκειται για 78χρονο ο οποίος πάλεψε για 27 ημέρες, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας, χωρίς τελικά να καταφέρει να βγει νικητής.

Πρόκειται για την 39η απώλεια που μετρά η Φθιώτιδα από την αρχή της πανδημίας και ουσιαστικά από τις 15 Νοεμβρίου, εκ των οποίων 19 άνδρες και 20 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 79,5 έτη.

Ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα μας (που αγγίζει τις 5,5 χιλιάδες) κρύβει πολλά μικρά και μεγάλα δράματα, οικογενειακές ιστορίες που μοιάζουν να περιγράφουν ταινίες, δυστυχώς όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές. Για αυτό δε θα βαρεθούμε να επαναλαμβάνουμε την ατομική ευθύνη του καθενός για τη μη διασπορά αυτού του επικίνδυνου ιού και να καταγγέλλουμε ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία από όπου και αν προέρχονται…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση