Λαμία: Βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 08:46 Λαμία: Βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή - Δείτε εικόνες

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον ηλικιωμένο Λαμιώτη Χρήστο Καλτσά που αγνοούνταν από τις αρχές Φεβρουαρίου…

Το άψυχο σώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα, βρήκαν δύο Λαμιώτες φίλοι το απόγευμα της Τρίτης (9/3) που περπατούσαν σε αγροτικό δρόμο κοντά στο Κωσταλέξι και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον 81χρονο Χρήστο Καλτσά, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στις αρχές Φεβρουαρίου.

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα καθώς η σορός βρισκόταν σε αποσύνθεση και άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ από διάφορες υπηρεσίες προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία.

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στη Λαμία στις 4 Φεβρουαρίου και τρεις ημέρες αργότερα βρέθηκε και το αυτοκίνητό του σε κοντινή περιοχή από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, ανάμεσα στα χωριά Κωσταλέξι και Φραντζή, ακινητοποιημένο στις λάσπες και κλειδωμένο.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 81χρονος το πρωί είχε πάει σε συνεργείο στη Λαμία και είχε πει ότι είχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Επειδή δεν μπορούσαν να πάνε να το πάρουν εκείνη την ώρα συνεννοήθηκαν να το μεταφέρουν την επομένη και μάλιστα πήγαν μέχρι το σπίτι του τον 81χρονο γιατί ήταν χωρίς όχημα.

Από εκείνη τη στιγμή, που τον άφησαν λίγα τετράγωνα από το σπίτι του, στην οδό Αθηνών, χάθηκαν τα ίχνη του και για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση