Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα - «Βοήθεια σπάει την τζαμαρία για να μας σκοτώσει» (pics, video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 10:40 Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα - «Βοήθεια σπάει την τζαμαρία για να μας σκοτώσει» (pics, video)

Συγκλονισμένη η Μακρινίτσα από το στυγερό έγκλημα. Δύο αδέρφια δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι που βρίσκονταν. Η τελευταία κλήση της 28χρονης και οι τύψεις του αστυνομικού μετά την τραγική κατάληξη…

Θύματα της τραγωδίας, η πρώην σύζυγος του δράστη και ο αδελφός της, που βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν από τον 31χρονο. Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Ασφάλειας Βόλου κοντά στην Περιφερειακή Οδό.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών υπήρξε πρωτοφανής. Λίγα λεπτά μετά τις 21.00 ο δράστης εντοπίστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Εκεί ξεκίνησε και η καταδίωξή του από όχημα της Ασφάλειας Βόλου. Οι αστυνομικοί στις 21.25 του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ οι υπηρεσίες έκαναν το όχημά του “φύλλο και φτερό” εντοπίζοντας μέσα σε αυτό το μαχαίρι των φόνων.

Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό να νοσηλεύθηκε πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική, ανακρίνεται. Ο 31χρονος προ ημερών είχε επισκεφθεί ξανά το πατρικό σπίτι της συζύγου του στη Μακρινίτσα και είχε χειροδικήσει σε μέλη της οικογένειάς της.

Η τελευταία κλήση της άτυχης κοπέλας

Σοκαρισμένος είναι ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχθηκε από την άτυχη 28χρονη, η οποία είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα. Αμέσως ο αστυνομικός πήρε το περιπολικό και κατευθύνθηκε προς τη Μακρινίτσα. Παρ ότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, άργησε να φτάσει καθώς μπροστά του βρισκόταν ένα φορτηγό που τον καθυστέρησε.

Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, ήρθε τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσει τα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας είδε το περιπολικό και χάθηκε μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. 

 Αμέσως έδωσε στον ασύρματο εντολή να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως έγινε μία ώρα αργότερα. Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτιμά ότι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στο στενό οδικό κύκλωμα του Πηλίου, έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του.

 

 

Το χρονικού του διπλού φονικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε κάποια στιγμή ο σύζυγος της γυναίκας, με τον οποίο ήταν σε διάσταση. Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες και ποιες αιτίες διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέρνοντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Η οικογένεια φέρεται να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη για να μην μπορεί να πλησιάσει το σπίτι. Συγγενείς των δύο παιδιών αναφέρουν ότι ο δράστης μπήκε μέσα στο σπίτι αποφασισμένος να σκοτώσει.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση