Νοσοκομείο Λαμίας: Τρεις ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 08:28 Νοσοκομείο Λαμίας: Τρεις ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό

Νέα εισαγωγή στη ΜΕΘ. Στους 40 οι ασθενείς στην Εντατική και την Κλινική Covid…

Άλλοι τρεις θάνατοι καταγράφηκαν από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας μέσα σε 48 ώρες ανεβάζοντας τις απώλειες στις οκτώ (8).

Μετά τους πέντε θανάτους που είχαμε καταγράψει μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, προστέθηκαν άλλοι δύο θάνατοι από τη Λαμία και ένας από την Αταλάντη.

Ο τελευταίος - χρονικά - θάνατος ήταν 83χρονης από Κοινότητα της Λαμίας στο Πέτρινο κτίριο, ενώ προηγήθηκαν οι θάνατοι δύο ανδρών 68 και 71 ετών. Ο πρώτος που είναι από τη Λαμία, είχε διασωληνωθεί στις 26 Μαρτίου και μετά από 8 ημέρες γενναίας μάχης, είχε αρνητικοποιηθεί, συνεχίζοντας τη νοσηλεία του στη Γενική ΜΕΘ. Δυστυχώς στο τέλος δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές που του δημιούργησε η covid-19.

Ο 71χρονος ήταν κάτοικος Αταλάντης του δήμου Λοκρών και είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Κορωονοϊού στις 22 Μαρτίου όπου και κατέληξε. Ήταν ο 28ος θάνατος στο δήμο της Λοκρίδας που έχει ακόμη 12 άτομα να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Λαμίας και σε Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, οι τρεις σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Στο σύνολο οι θάνατοι στη Φθιώτιδα σε αυτό το 3ο κύμα (από αρχές Μαρτίου) έφτασαν τους 45.

Δυστυχώς οι δυσάρεστες ειδήσεις δε σταματούν εδώ, καθώς διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Κορωνοίού ένας ακόμη 74χρονος από τη Λαμία. Στον αντίποδα είχαμε και τρία εξιτήρια από αυτή, όμως τα δύο ήταν για τη Γενική ΜΕΘ που σημαίνει ότι η κατάστασή τους εξακολουθεί να είναι κρίσιμη απλά έχουν αρνητικοποιηθεί στον ιό. Τέλος μία 77χρονη από χωριό της Λαμίας αποσωληνώθηκε τη Δευτέρα 12 Απριλίου και μετά από 6 ημέρες στη ΜΕΘ επιστρέφει στο Πέτρινο κτίριο όπου νοσηλεύονται 32 άτομα. Μαζί με τους οκτώ ασθενείς που παραμένουν στη ΜΕΘ Covid το σύνολο των νοσηλευόμενων στο Νοσοκομείο Λαμίας είναι 40.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση