Λαμία: Δύο θάνατοι και τρεις νέοι διασωληνωμένοι ασθενείς στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 21:59 Λαμία: Δύο θάνατοι και τρεις νέοι  διασωληνωμένοι ασθενείς στη ΜΕΘ

Γεμίζουν συνεχώς τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Covid του ΓΝ Λαμίας, όπου και νέοι άνθρωποι δίνουν μάχη για τη ζωή τους…

Δε σταματά να χτυπά τη Φθιώτιδα το 3ο κύμα της covid-19 με δύο νέους θανάτους και τρεις ασθενείς να διασωληνώνονται το τελευταίο 24ωρο εξαιτίας των επιπλοκών που τους δημιούργησε η επικίνδυνη ασθένεια.

Συγκεκριμένα μία 70χρονη από χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Είχε διασωληνωθεί στις 28 Απριλίου δεν τα κατάφερε όμως και άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης (6/5). Την ίδια μέρα μία 52χρονη και ένας 69χρονος από τη Λαμία χρειάστηκε να διασωληνωθούν, εξαιτίας της covid και ακολούθησε ένας ακόμη 43χρονος το πρωί της Παρασκευής (7/5).

Δυστυχώς οι θλιβερές ειδήσεις συνεχίστηκαν αργα΄το απόγευμα με την απώλεια μίας ακόμη γυναίκας που έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξαιτίας του κορωνοϊού. Πρόκειται για 77χρονη από τη Λαμία, που είχε διασωληνωθεί στις 21 Απριλίου.

Η ΜΕΘ covid πλέον έχει 11 ασθενείς, εφτά άνδρες και τέσσερις γυναίκες και διάμεση ηλικία τα 65 έτη.

Επιπλέον παρά τα εξιτήρια των τελευταίων ωρών, στο Πέτρινο Κτίριο όπου στεγάζεται η Κλινική Covid νοσηλεύονται 35 άτομα. Έτσι στο σύνολο οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας με κορωνοϊό είναι 46, δυόμιση σχεδόν μήνες μετά την έναρξη του 3ου κύματος…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση