Λαμία: Τροχαίο με δυο τραυματίες - (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 08:22 Λαμία: Τροχαίο με δυο τραυματίες - (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα, κυρίως τα βράδια, στο συγκεκριμένο δρόμο και θα θρηνήσουμε θύματα....», λέει επαγγελματίας της περιοχής.

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκαν οι δυο οδηγοί των αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Μεγάλη Βρύση, λίγο πιο κάτω από τον ΟΑΕΔ, κοντά στα φανάρια.

Ο οδηγός του λευκού seat είχε σταματήσει δεξιά με alarm. Την ώρα που πήγε να ξεκινήσει συγκρούστηκε με το αγροτικό που κατέβαινε από Λαμία προς Στυλίδα.

Μετά τη σύγκρουση το αγροτικό βγήκε εκτός δρόμου έπεσε πάνω στα κάγκελα και κατέληξε στην είσοδο της παιδικής χαράς που βρίσκεται στο σημείο. 

Και οι δυο οδηγοί τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι σοβαρά, και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση των δυο οχημάτων.

«Τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα, κυρίως τα βράδια, στο συγκεκριμένο δρόμο και θα θρηνήσουμε θύματα....», λέει στο LamiaReport επαγγελματίας της περιοχής, που τονίζει ότι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα γιατί στενεύει ο δρόμος στο σημείο που έγινε η νησίδα στα φανάρια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το πρωινό τροχαίο στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση