Λαμία: Ανήλικοι μαθητές οι ληστές με το μαχαίρι που «χτύπησαν» το πρακτορείο ΟΠΑΠ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 09:00 Λαμία: Ανήλικοι μαθητές οι ληστές με το μαχαίρι που «χτύπησαν» το πρακτορείο ΟΠΑΠ

Με το τέλος των Πανελλαδικών ξανάπιασαν δουλειά! Είχαν ληστέψει και ένα μίνι μάρκετ στη Λαμία πάλι με απειλή μαχαιριού…

Δύο ανήλικους έχει στα χέρια της η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ως δράστες της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/6) σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη νότια πλευρά της Λαμίας.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, είχε ορμήσει μέσα στο πρακτορείο και κραδαίνοντας μαχαίρι, απέσπασε από τον ιδιοκτήτη το ταμείο, που είχε το ποσό των 1.400 ευρώ. Μαζί με το συνεργό του, εξαφανίστηκε στο σκοτάδι, ωστόσο η αστυνομία, κατάφερε να τους εντοπίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, καθώς πρόκειται για μαθητές που έδιναν μάλιστα Πανελλαδικές, δεν είναι Ρομά και δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Με την ευκαιρία της λήξης των εξετάσεων φαίνεται ότι είπαν να ξαναβγούν για ληστείες, καθώς από την αστυνομική έρευνα  προέκυψε ότι οι δύο νεαροί ήταν οι δράστες μιας ακόμη ληστείας που είχε σημειωθεί σε άλλο σημείο της νότιας Λαμίας τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα πάλι με τον ίδιο τρόπο, είχαν ληστέψει μίνι μάρκετ στη Νέα Άμπλιανη. Πάλι ο ένας είχε εισβάλει με το μαχαίρι και ο άλλος φυλούσε τσίλιες απέξω και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν τρέχοντας στο σκοτάδι.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση