Λαμία: Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό στην Κλινική Covid

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 09:08 Λαμία: Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό στην Κλινική Covid

Μονοψήφιος ο αριθμός των νοσηλευόμενων αυτή την εβδομάδα…

Μεγαλώνει συνεχώς ο μακάβριος κατάλογος με τους θανάτους συνανθρώπων μας από κορωνοϊό. Η εβδομάδα που διανύουμε είχε δύο θανάτους στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενείς που αντιμετώπιζαν προβλήματα κι από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Έτσι μετά το θάνατο του 67χρονου από την Ιτέα, είχαμε και το θάνατο 90χρονης που νοσηλευόταν στο Πέτρινο στην Κλινική ήπιας νοσηλείας.

Αυτή ήταν η 9η απώλεια μέσα στον Ιούνιο (5 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 72 έτη), ενώ άλλοι 14 θάνατοι καταγράφηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ανάμεσα τους και δύο άτομα 49 και 59 ετών.

Το ίδιο διάστημα παρατηρείται σημαντική υποχώρηση των κρουσμάτων κι ακόμη περισσότερο των σοβαρών περιστατικών.

Χαρακτηριστικά, στο Νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύονται εφτά ασθενείς με κορωνοϊό, δύο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πέντε στην Κλινική Covid. Δυστυχώς όμως τόσο τα περιστατικά στη ΜΕΘ είναι πολύ σοβαρά, όσο και τα τρία από τα πέντε περιστατικά που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στην Κλινική.

Επίσης, όπως αναφέρουν στο LamiaReport άνθρωποι από το Νοσοκομείο, παρά τα λιγοστά κρούσματα, ο ιός εξακολουθεί και προσβάλει σοβαρά υπερήλικες και άτομα με υποκείμενα νοσήματα, με κοινό χαρακτηριστικό το ότι είναι ανεμβολίαστοι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση