Λαμία: Έφεραν την Πυροσβεστική για να κατεβάσει τους διαρρήκτες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 08:15 Λαμία: Έφεραν την Πυροσβεστική για να κατεβάσει τους διαρρήκτες! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Οι επίδοξοι κλέφτες εντοπίστηκαν σε μπαλκόνι 1ου ορόφου και επιστρατεύτηκε πυροσβεστική σκάλα για να κατεβούν με ασφάλεια…

Έμελλε να το δούμε κι αυτό, στο πλαίσιο της πλούσιας παραβατικότητας που διακρίνει ανήλικα παιδιά Ρομά.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης (27/7), τρεις ανήλικοι ηλικίας 16 με 18 ετών, σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου, διαμερίσματος που δεν κατοικείται αυτόν τον καιρό σε συνοικία στη νότια Λαμία, με σκοπό την κλοπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν μαζί τους και ένα κατσαβίδι με το οποίο προσπάθησαν να παραβιάσουν το παντζούρι του σπιτιού ώστε να εισέρθουν στο εσωτερικό του. Έγιναν όμως αντιληπτοί από πολίτη που ειδοποίησε την Αστυνομία και το αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστούν στο μπαλκόνι.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τους συνέλαβαν για απόπειρα κλοπής, ενώ για την ασφάλειά τους, εφόσον ο ιδιοκτήτης δε βρισκόταν στο σημείο, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που διέθεσε σκάλα για να κατεβούν.

Οι κάτοικοι της συνοικίας καταθέτουν στο LamiaReport την ανησυχία τους για την παράνομη εξακολουθητική δράση των Ρομά σε σπίτια της περιοχής και ζητούν την αυστηροποίηση ή πιο σωστά την επιβολή πραγματικών ποινών, σε άτομα που αποδεδειγμένα διαπράττουν αδικήματα κατ’ επάγγελμα.

Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση