Ράχες: Πήγαν να διαρρήξουν ιστιοπλοϊκό, αλλά έπεσαν σε «κομάντο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 20:25 Ράχες: Πήγαν να διαρρήξουν ιστιοπλοϊκό, αλλά έπεσαν σε «κομάντο»

Οι διαρρήκτες στις Ράχες εκτός από τα σπίτια και τα μαγαζιά έβαλαν στο στόχαστρο και τα σκάφη στο λιμανάκι.

Απανωτά είναι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στις Ράχες με τους διαρρήκτες να μπαίνουν ακόμα και στα σκάφη τη νύχτα για να κλέψουν ότι βρουν.

Δύο επίδοξοι διαρρήκτες όμως την "πάτησαν" αφού η νυχτερινή επίσκεψη που έκαναν σε ιστιοπλοϊκό που ήταν δεμένο στο λιμανάκι δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ένας φύλαγε τσίλιες και ο άλλος ανέβηκε στο σκάφος μη γνωρίζοντας όμως ότι μέσα υπήρχαν άτομα που κοιμόντουσαν.

«Μέσα ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο οποίος ειναι στο ναυτικό και μάλιστα από τους καλύτερους «κομάντο» που προστατεύουν τα πλοία μας από τους πειρατές. Από τον τρόπο που κουνήθηκε το σχοινί ο νεαρός κατάλαβε ότι καποιος είχε μπει στο σκάφος και πετάχτηκε έξω. Οι επίδοξοι διαρρήκτες πρόλαβαν και το έβαλαν στα πόδια γιατι διαφορετικά θα τους είχε πετάξει στη θάλασσα...», μας ειπε ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής, ο οποίος συμπλήρωσε.

«Επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης, θα μπορούσε το λιμενικό τώρα το καλοκαίρι να συνδράμει την αστυνομία και να περιπολεί σε όλες τις παραλίες που υπάρχουν οικισμοί, ακόμα και να έχει συνεχή παρουσία τις νυχτερινές ώρες στα λιμάνια της περιοχής. Απορώ γιατί δεν το κάνουν...», κατέληξε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση