Κινητοποίηση των ανθρώπων της Υγείας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 13:35 Κινητοποίηση των ανθρώπων της Υγείας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

«Ναι στον εμβολιασμό - Όχι στην υποχρεωτικότητα», ένα από τα βασικά συνθήματα, με γιατρούς και νοσηλευτές να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας από τις υποχρεωτικές αναστολές…

Κατά του μέτρου της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στο χώρο της υγείας, διαδήλωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι της και στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εμβολιασμένοι και μη, γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (26/8) μπροστά από την Κεντρική Πύλη του ΓΝ Λαμίας και διαδήλωσαν την κάθετη αντίθεσή τους απέναντι στα μέτρα που απαγορεύουν, την ελεύθερη επιλογή και το δικαίωμα στην εργασία, καθώς από 1η Σεπτεμβρίου θα ισχύσει το μέτρο της αναστολής για όσους δεν εμβολιαστούν.

Μέσα στα όσα καταθέτουν οι εργαζόμενοι στην υγεία, είναι και το πώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, οι ήρωες της πανδημίας, κατέληξαν «αποδιοπομπαίοι τράγοι», θυμίζοντας ότι στα προηγούμενα κύματα κλήθηκαν ανεμβολίαστοι να αντιμετωπίσουν τον αόρατο και ύπουλο εχθρό.

Από την άλλη τονίστηκε από τους περισσότερους ότι δεν είναι κατά των εμβολιασμών, που είναι κατάκτηση της επιστήμης, κατήγγειλαν όμως την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας για κακούς χειρισμούς στη διαχείριση κι αυτού του θέματος.

Τέλος προειδοποίησαν ότι το μέτρο της αναστολής θα θέσει σε κίνδυνο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση