Θρίλερ στη Βόρεια Εύβοια! Βρέθηκε νεκρή στην αυλή της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 12:06 Θρίλερ στη Βόρεια Εύβοια! Βρέθηκε νεκρή στην αυλή της

Ανθρωποκτονία εξετάζουν οι αρχές. Το σπίτι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε άνω κάτω…

Σοκ στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία, με την εύρεση του άψυχου σώματος 80χρονης στην αυλή του σπιτιού της.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο σπίτι και όλα δείχνουν ότι το προηγούμενο βράδυ δέχτηκε την «επίσκεψη» άγνωστου δράστη ή δραστών, που έκαναν το σπίτι άνω κάτω.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του εγκληματολογικού για να αξιολογήσουν τι προκάλεσε το θάνατο της 80χρονης και να συλλέξουν στοιχεία από το σπίτι.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δείξει και η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΤΑ Χαλκίδας στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Την κλήση ιατροδικαστή από την Αθήνα, καταγράφει μεταξύ άλλων το επίσημο δελτίο που δημοσιοποίησε η ΓΕΠΑΔ Στερεάς, με τι έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά το δελτίο αναφέρει τα εξής:

«Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες σχετικά με εντοπισμό νεκρής ηλικιωμένης ημεδαπής, σε εξωτερικό χώρο της οικίας της, σήμερα (29-10-2021) πρωινές ώρες στην Ιστιαία Ευβοίας.

Ο χώρος εξερευνάται από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση