Λαμία: Απόπειρα εμπρησμού στον Προφήτη Ηλία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 08:50 Λαμία: Απόπειρα εμπρησμού στον Προφήτη Ηλία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Είχαν βάλει φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στο αλσύλλιο κάτω από τον Προφήτη Ηλία - Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 6:00΄ το απόγευμα σε ένα τμήμα του αλσυλλίου, λίγο πριν φτάσουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Στην ΠΥ Λαμίας σήμανε συναγερμός και άμεσα στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυναμεις με επικεφαλής την Διοικητή της ΠΥ Λαμίας Αντιπύραρχος Σταυρούλα Μπονέ.

Στο σημείο επίσης έφτασαν και περιπολικά της Αστυνομίας για να συνδράμουν την ΠΥ, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Μουστάκας μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Κώστα Ξεφλούδα, ο οποίος είναι Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων.

Οι πυροσβέστες παρά τις δύσκολες συνθήκες, αφού είχε σκοτεινιάσει κατάφεραν άμεσα να περιορίσουν τις φλόγες και να σβήσουν τη φωτιά, πριν αυτή πάρει μεγάλες διαστασεις, αφού πρόκειται για πευκόφυτη περιοχή.

Ωστόσο αυτό που διαπίστωσαν οι πυροσβέστες μέσα στο τμήμα αυτό του αλσυλλίου υπήρχαν τρεις διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς, που φαίνονταν ότι ήταν βαλμένες από ανθρώπινο χέρι.

«Θα είμαστε σε επιφυλακή απόψε...», είπε ο Κώστας Ξεφλούδας στο LamiaReport, ο οποίος μάλιστα ζήτησε αν κάποιος είδε κάτι ύποπτο να ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία ή το Δήμο.

Την απόπειρα εμπρησμού επιβεβαίωσε και η Διοικητής της ΠΥ Λαμίας Αντιπύραρχος Σταυρούλα Μπονέ μιλώντας στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση