Λαμία: Νεαροί κλώτσησαν και σκότωσαν για πλάκα ένα γατάκι....

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 18:45 Λαμία: Νεαροί κλώτσησαν και σκότωσαν για πλάκα ένα γατάκι....

Αποτρόπαιο θέαμα στο κέντρο της πόλης.....

Διαβάστε την καταγγελία της προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγελικής Μπαρτσιώκα, για ένα απίστευτο περιστατικό που έγινε χθες βράδυ σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

«Χθες το βράδυ στην οδό Διάκου, κοντά στο "Venezia", οι θαμώνες βρέθηκαν μπροστά σε ένα περιστατικό που θα το θυμούνται χρόνια.

Παρέα 4 νεαρών που περπατούσαν στο δρόμο, είδαν ένα γατάκι το οποίο ταΐζονταν από τα καταστήματα και που ήταν ιδιαίτερα φιλικό, τόσο που το αγαπούσαν όλοι  και το φρόντιζαν.

Οι δύο που προπορεύονταν, αναίτια, άρχισαν να κλωτσούν το γατάκι και οι άλλοι 2 θαύμαζαν το "κατόρθωμα" των φίλων τους.

Όταν οι θαμώνες αντελήφθησαν τι έγινε, έτρεξαν να βοηθήσουν το ζώο, το οποίο ξεψύχησε στα χέρια τους....

Έπιασαν τους 2 νεαρούς οι οποίοι είχαν μείνει για να... θαυμάσουν το γεγονός , ενώ οι θύτες τράπηκαν σε φυγή.

Όμως για κακή τους τύχη οι αυτόπτες μάρτυρες τους κυνήγησαν και κατέγραψαν τον αριθμό τους αυτοκινήτου στο οποίο μπήκαν και έφυγαν.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ήρθε και κατέγραψε το περιστατικό..

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος επικοινώνησε με την αστυνομία και ζήτησε να εφαρμοστεί άμεσα η διαδικασία του αυτοφώρου, όπως και να επιδοθεί το πρόστιμο των 30.000€ που προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Λυπούμαστε που υπάρχουν νέοι άνθρωποι οι οποίοι ξεσπούν στα ζώα, προφανώς επειδή δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο στους συνανθρώπους τους.....

Κι επειδή, από ότι φαίνεται, το μόνο που μπορεί να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για άλλους του ιδίου... προσανατολισμού είναι η αυστηρή τιμωρία, αυτή και θα επιδιώξουμε να εφαρμοστεί άμεσα.»
 
Αγγέλα Μπαρτσιώκα

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση