Λαμία: Ένοχοι οι δυο νεαροί για τον άγριο ξυλοδαρμό του επαγγελματία - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 16:58 Λαμία: Ένοχοι οι δυο νεαροί για τον άγριο ξυλοδαρμό του επαγγελματία - Βίντεο

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δεν τον χτύπησαν αυτοί και ζήτησαν να εξεταστούν τα βίντεο…

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με 3ετη αναστολή, καταδικάσθηκαν οι δύο από τους τρεις νεαρούς συλληφθέντες για τον άγριο ξυλοδαρμό επαγγελματία το βράδυ της Δευτέρας (8/11) στην οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Λαμίας, δίπλα από τα Δικαστήρια.

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μόνο οι δύο ενήλικες, ο ένας μαθητής ΕΠΑΛ, καθώς ο τρίτος που συνελήφθη θα δικαστεί από το αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Ο άτυχος επαγγελματίας που γνώρισε τη μήνη των νεαρών νταήδων, αναγνώρισε στα πρόσωπα των κατηγορουμένων, τους δύο από τους τέσσερις που τον ξυλοκόπησαν μέσα στο δρόμο, λίγα μέτρα από το μαγαζί του.

Από την πλευρά τους οι νεαροί υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο σημείο με έναν φίλο τους, αρνήθηκαν όμως την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στον ξυλοδαρμό και ζήτησαν την λεπτομερή εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού για να αποδείξουν την αθωότητά τους. Μάλιστα υπέδειξαν και δύο νεαρά άτομα Ρομά ως δράστες της επίθεσης. Τα ίδια υποστήριξε και μια νεαρή φίλη τους που κατέθεσε ως μάρτυρας.

Σύμφωνα και με το δικηγόρο τους Δημήτρη Κρούπη, «οι κατηγορούμενοι δε συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του συμπολίτη μας και είναι κάτι που θα αποδειχτεί σε δεύτερο βαθμό με τη λεπτομερή εξέταση του υλικού που έχει συλλεχθεί και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία».

Θυμηθείτε το βίντεο με την άγρια επίθεση σε βάρος του επαγγελματία:

Διαβάστε επίσης: «Αν δεν φορούσα κράνος, τώρα δεν θα ζούσα»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση