Σοκ στη Λαμία: Δάσκαλος έδειρε γονιό μέσα στο σχολείο, μπροστά στα παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 08:18 Σοκ στη Λαμία: Δάσκαλος έδειρε γονιό μέσα στο σχολείο, μπροστά στα παιδιά

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου διακομίστηκε ο πατέρας του μαθητή μετά τον ξυλοδαρμό του…

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/11) σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, με άγριο ξυλοδαρμό γονέα από «εκπαιδευτικό», όταν εκείνος τόλμησε να του ζητήσει το λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο εν λόγω «εκπαιδευτικός» που έχει έρθει από άλλο μέρος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.

Όταν ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, εκείνος χτύπησε τον γονιό μια δυνατή κλωτσιά στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει στο κεφάλι και στη μέση. Ο πατέρας του μαθητή διακομίστηκε τραυματισμένος στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το απαράδεκτο και σοβαρότατο περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να σταματήσει.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ανθρώπου, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών.

Μάλιστα το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του από τη σχολική μονάδα!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση