Λαμία: Ανάστατοι οι γονείς μετά το σοκαριστικό επεισόδιο στο σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 08:02 Λαμία: Ανάστατοι οι γονείς μετά το σοκαριστικό επεισόδιο στο σχολείο

Απομακρύνθηκε από το σχολείο ο εκπαιδευτικός - Όλα τα νεότερα από το ρεπορτάζ για την υπόθεση που έχει σοκάρει τη Λαμία και το πανελλήνιο.

Το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας το πρωί της Πέμπτης ήταν η αφορμή για να "ανοίξουν στόματα" σχετικά με τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού.

Οι καταγγελίες από τους γονείς πέφτουν βροχή, ενώ κάποιες από αυτές είχαν φτάσει ακόμη και στο γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας. Για το λόγο αυτό εκλήθη τις προηγούμενες ημέρες από την Εισαγγελέα και η Διευθύντρια του Σχολείου η οποία φέρεται ότι επιβεβαίωσε την άκρως προβληματική συμπεριφορά του 49χρονου εκπαιδευτικού.

Στα "κάγκελα" οι γονείς

Στο LamiaReport μίλησαν πολλοί από τους γονείς οι οποίοι δεν μπορούν να διανοηθούν μετά τα όσα συνέβησαν ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός θα ξαναβρεθεί μέσα στις αίθουσες μαζί με τα παιδιά τους.

Μάλιστα ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων τονίζει:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο εν λόγω διδάσκων έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο γονέας θα ακολουθήσει και ποινική διαδικασία. 

Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας απ όπου και αν προέρχεται και ειδικότερα όταν εκδηλώνεται εντός του χώρου του δημοτικού σχολείου και σε ώρες διδασκαλίας....»

Επίσης ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και με τη Διευθύντρια του Σχολείου, θα παρέμβει όπου κριθεί απαραίτητο για να προστατευτούν οι μαθητές και να απομακρυνθούν οι διδάσκοντες με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Έκανε μήνυση και ο εκπαδευτικός

Από την πλευρά του ο εν λόγω εκπαιδευτικός υποστηρίζει πως δεν χτύπησε τον γονέα και μάλιστα κατέθεσε μήνυση εναντίον του για εξύβριση, απειλή και προπηλακισμό.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του εκπαιδευτικού Γιώργος Δούμας μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι είναι ένα λυπηρό συμβαν για το οποίο υπάρχουν δυο αντικρουόμενες θέσεις και για το λόγο αυτό δεν θέλησε να πει περισσότερα μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο:

Τι υποστηρίζει ο γονέας

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον γονέα μας είπε κατηγορηματικά ότι δεν άπλωσε χέρι στον εκπαιδευτικό και το μόνο που έκανε ήταν να του ζητήσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη και βίαιη συμπεριφορά σε βάρος του παιδιού του.

Μας είπε ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και μάλιστα τόνισε ότι «όλα όσα συνέβησαν έγιναν μπροστα στη Διευθύντρια και άλλους δασκάλους του σχολείου και έτσι όταν έρθει η ώρα της δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσυνη, θα λάμψει η αλήθεια. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βιώσει άλλο παιδάκι τέτοια βίαιη συμπεριφορά....», είπε μεταξύ άλλων ο γονέας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση