Φθιώτιδα: Μία ακόμη σχολική τάξη σε αναστολή λόγω κρουσμάτων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 13:09 Φθιώτιδα: Μία ακόμη σχολική τάξη σε αναστολή λόγω κρουσμάτων

Δεκάδες οι μολύνσεις στα σχολεία αλλά παραμένουν ανοιχτά περιμένοντας να νοσήσει το 50%+1!

Τρίτωσε το κακό στη Φθιώτιδα, με την Α1 Τάξη του 7ου Γυμνασίου να κλείνει εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού. Είχαν προηγηθεί η Γ’ Λυκείου του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Νέου Μοναστηρίου και είχε ακολουθήσει το Β2 Τμήμα του Γυμνασίου του Μώλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport συνολικά 16 από τα 21 παιδιά της Α1 Τάξης του 7ου Γυμνασίου, βρέθηκαν θετικά στον ιό ξεπερνώντας κατά πολύ το «περίφημο» 50%+1του Υπουργείου Παιδείας!

Αντίθετα η Α2 τάξη έχει 11 και επειδή έχει 22 παιδιά δεν κλείνει προς το παρόν αν και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι έτσι δεν μπορεί να γίνει μάθημα διά ζώσης.

Πραγματικά προκαλεί εντύπωση το συγκεκριμένο «υγειονομικό πρωτόκολλο», όπου 11 άτομα δεν είναι επικίνδυνο να μεταδώσουν τον επικίνδυνο ιό, σε μερικά τετραγωνικά, ενώ 12 μπορούν! Ειδικά στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο τα 19 περιστατικά ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (15/11), και αφορούν τέσσερα τμήματα, ενώ υπάρχει θετικός και ένας καθηγητής.

Φυσικά και οι «ειδικοί» θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και να επιβάλλουν την επιστημονική τους άποψη σε βάρος της επικοινωνιακής πολιτικής, που σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας - πολύ φοβόμαστε και στη Λαμία και τη Φθιώτιδα - στοιχίζει ζωές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την εβδομάδα που πέρασε η Φθιώτιδα παρουσίασε 174 κρούσματα σε Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εκ των οποίων οι 12 εκπαιδευτικοί!

Επιπλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μόνο τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου τα κρούσματα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση φτάνουν τα 43…

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση