Λαμία: Σοβαρό τροχαίο τη νύχτα μέσα στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 07:06 Λαμία: Σοβαρό τροχαίο τη νύχτα μέσα στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε, αφού η μηχανή πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 2:00΄ τα ξημερώματα όταν ο νεαρός οδηγός του μαύρου VW Golf ανεβαίνοντας την οδό Καραϊσκάκη έχασε τον έλεγχο. στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα γατάκι που πετάχτηκε στο δρόμο.

Όπως είπαν οι γείτονες στο LamiaReport άκουσαν τρία διαδοχικά δυνατά "μπαμ" και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, ενώ κάποιοι από αυτούς έτρεξαν να βοηθήσουν το νεαρό ζευγάρι που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε αριστερά στα κίτρινα κάγκελα, έκανε "σβούρα" μέσα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια χτύπησε ξανά στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα η μηχανή να "πετάξει" και να βρεθεί αρκετά μέτρα μακριά.

Όπως είπε ο οδηγός πετάχτηκε ένα γατάκι στο δρόμο ξαφνικά και προσπαθησε να το αποφύγει κάνοντας ελιγμό και πατώντας φρένο. Όμως σε εκείνο το τμήμα ο δρόμος είναι "γυαλί" και χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου.

Ο νεαρός οδηγός και η συνοδηγός του διακομίστηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης από καθαρή τύχη δεν χτυπήθηκε κάποιο από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που ήταν στο σημείο του τροχαίου, παρά τις "σβούρες" που έφερε.

Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το τροχαίο.

Δείτε βίντεο από το σημείο του τροχαίου:

Δείτε και φωτογραφίες από το τροχαίο στην οδό Καραϊσκάκη τα ξημερώματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση