Νέα αναβολή στη δίκη σε δεύτερο βαθμό του δολοφόνου της Θώμης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 13:04 Νέα αναβολή στη δίκη σε δεύτερο βαθμό του δολοφόνου της Θώμης

Θα οριστεί εκ νέου από την έδρα…

Αναβλήθηκε εκ νέου στο Εφετείο Λαμίας η δίκη του δολοφόνου της Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2022, λόγω κωλύματος συνηγόρου της Πολιτικής Αγωγής που ήταν στενή επαφή κρούσματος.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε διακοπεί η δίκη, όταν δεν είχαν εμφανιστεί οι δύο πραγματογνώμονες για τους οποίους ζητήθηκε από την Πολιτική Αγωγή η αναγκαστική προσαγωγή τους. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε γίνει μάλιστα ένα μήνα νωρίτερα και η κλήρωση των ενόρκων.

Η Θώμη Κουμπούρα στα 45 της χρόνια είχε πέσει θύμα στυγερού εγκλήματος στις 28 Δεκεμβρίου 2016, έχοντας ανοίξει η ίδια την πόρτα στο δολοφόνο της.

Τη βρήκαν οι δικοί της άνθρωποι πλημμυρισμένη στο αίμα και μέχρι σήμερα προσπαθούν να μάθουν το γιατί. Ο δολοφόνος της καταδικάστηκε σε ισόβια, μην έχοντας καταφέρει να πείσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας «για πράσινους δράκους κι άλλα ερπετά» που περιέγραφε στην απολογία του.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης παιδοψυχιάτρου, ελπίζει πως και σε δεύτερο βαθμό η απόφαση δε θα αλλάξει ως μια ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη της. Γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να φέρουν πίσω τη Θώμη τους, τουλάχιστον όμως ο δολοφόνος της θα τιμωρηθεί με τη μέγιστη ποινή που προβλέπει το Δικαστικό μας σύστημα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση