Έκτακτο: Σύγκρουση τρένου με τραυματίες στη Λιβαδειά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:36 Έκτακτο: Σύγκρουση τρένου με τραυματίες στη Λιβαδειά (φώτο αρχείου)

Σε εξέλιξη επιχείρηση για να πλησιάσουν στο σημείο του ατυχήματος...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για ατύχημα που έγινε λίγο πριν τις 8:00΄ το βράδυ στο σιδηροδρομικό δικτυο, όταν μηχανη τραίνου, έπεσε πανω σε βαγόνι αμαξοστοιχίας που είχε ακινητοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα η αμαξοστοιχία IC 54 που είχε ακινητοποιηθεί από νωρίς μεταξύ Λιβαδειάς και Τιθορέας, στη μεση του πουθενά λόγω μηχανικού προβλήματος που αντιμετώπισε και ανέμενε βοήθεια από Οινόη ή Λιανοκλάδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τελικά κλήθηκε μηχανή για να την τραβήξει. Όμως όταν επιχειρήθηκε η προσκόλληση της μηχανής στην αμαξοστοιχία, ίσως από λάθος χειρισμό η μηχανή προσέκρουσε πάνω στο βαγόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο μηχανοδηγός και ένας εργαζόμενος, πιθανόν και κάποιοι από τους επιβάτες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αμαξοστοιχία δεν έχει ούτε ρεύμα και οι επιβάτες είναι εγκλωβισμένοι για πάνω από 6 ώρες στη μέση του πουθενά μέσα στην παγωνιά.

Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λιβαδειάς, του ΠΚ Αμφίκλειας και της Εθελοντικής Ομάδας Λιβαδειάς για να απεγκλωβίσουν αρχικά τους τραυματίες και στη συνέχεια τους υπολοίπους επιβάτες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση