Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 10:21 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού»!

«Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το ξεκίνημα», «Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού» και «Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2» οι ταινίες της εβδομάδας 3-9 Φεβρουαρίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Η αρχή της ιστορίας του franchise «Kingsman» που μας εξέπληξε ευχάριστα πριν μερικά χρόνια, μια νέα διαστημική περιπέτεια του Ρόλαντ Έμεριχ ("Ημέρα Ανεξαρτησίας") και το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Μία Χαρούμενη Οικογένεια, από αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας. Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού».

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «The King's Man», «Moonfall» και «Happy Family 2» ξεκινούν από την Πέμπτη (3/2).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (5/2) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το ξεκίνημα»

Περίληψη

Καθώς οι χείριστοι τύραννοι της Ιστορίας και κάποιες από τις πλέον εγκληματικές διάνοιες συγκεντρώνονται για να συνωμοτήσουν για έναν πόλεμο που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, ένας άνδρας πρέπει να καταφέρει να τους σταματήσει και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του. Ανακαλύψτε από πού ξεκίνησε η πρώτη ανεξάρτητη υπηρεσία πληροφοριών στην ταινία “Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα”.

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Ηθοποιοί: Ντζίμον Χούνσου, Τομ Χολάντερ, Ντάνιελ Μπρουλ, Μάθιου Γκουντ, Τζέμα Αρτερτον, Τσαρλς Ντας , Ρέιφ Φάινς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού»

Περίληψη

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ
Ηθοποιοί: Χάλι Μπέρι, Πάτρικ Γουίλσον, Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ, Μάικλ Πένια, Τσάρλι Πλάμερ, Κέλλυ Γιού, Καρολίνα Μπάρτσακ, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2»

Περίληψη

Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Μία Χαρούμενη Οικογένεια.
Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες «τερατώδεις» γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Κι αυτό είναι εντάξει!

Σκηνοθεσία: Χόλγκερ Τάπε
Ηθοποιοί (φωνές): Φοίβος Ριμένας, Έλενα Δελακούρα, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Πλαΐνης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Άγγελος Λιάγκος

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το ξεκίνημα» στις 21:00 στην Αίθουσα 1
  • «Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού» στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2
  • «Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2» στις 18:00 στην Αίθουσα 1 (μεταγλωτισμένο στα ελληνικά)

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση