Φθιώτιδα: Αναγνωρίσθηκε ο «μαϊμού» ΔΕΗτζης που ξάφρισε το κομπόδεμα της γιαγιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 08:10 Φθιώτιδα: Αναγνωρίσθηκε ο «μαϊμού» ΔΕΗτζης που ξάφρισε το κομπόδεμα της γιαγιάς

Είχε συλληφθεί συνεργός του από τη Λαμία…

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, εξιχνιάσθηκε απάτη σε βάρος 90χρονης Ελληνίδας, κατοίκου χωριού της Ανατολικής Φθιώτιδας, η οποία διαπράχθηκε τέλη του περασμένου Οκτώβρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αναγνωρίσθηκε ο ένας δράστης, 38 ετών γεννημένος στην Αθήνα, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες με Εισαγγελική Διάταξη.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, 56χρονου συνεργού του, ο οποίος είναι από τη Λαμία και φαίνεται ότι η δραστηριότητά τους είχε επεκταθεί σε πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα!

(Δείτε ΕΔΩ όσο διαρκεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων των απατεώνων).

Ο συγκεκριμένος άνδρας πλησίασε πρωινές ώρες της 26ης Οκτωβρίου την γριούλα που βρισκόταν μόνη στην αυλή του σπιτιού και πολύ ευγενικά της είπε ότι είναι από τη ΔΕΗ.

Την κορόιδεψε ότι ο μετρητής της είχε πρόβλημα και κατάφερε να μπει στο σπίτι υποτίθεται για να ελέγξει τον πίνακα.

Αρχικά ο «μαϊμού» ΔΕΗτζής ζήτησε κάποια λίγα χρήματα από τη γιαγιά για να φτιάξει τη βλάβη ώστε να πληρώνει λιγότερα στους επόμενους λογαριασμούς.

Βλέποντας όμως ο απατεώνας που είχε κρυμμένα τα χρήματα, κατάφερε να φύγει με όλο το κομπόδεμα της 90χρονης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση