Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία - Μπετονιέρα πήρε από κάτω γυναίκα με μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 09:02 Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία - Μπετονιέρα πήρε από κάτω γυναίκα με μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στην Αθήνα διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη η άτυχη γυναίκα. «Ήμασταν σταματημένοι στο φανάρι, μπήκε μπροστά από την μπετονιέρα. Δεν την είδα καθόλου και την παρέσυρα», είπε ο οδηγός στο LamiaReport.

Σοβαρό τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό 45χρονης γυναίκας οδηγού δικύκλου, με την εμπλοκή μπετονιέρας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4) στα φανάρια της Κύπρου με την οδό Αθηνών, στη Λαμία.

Τα δύο οχήματα είχαν σταματήσει στο φανάρι της Κύπρου θέλοντας να συνεχίσουν επί της οδού με κατεύθυνση την Έκθεση.

Ο 44χρονος οδηγός της μπετονιέρας δεν είδε το μηχανάκι στο αριστερό του φτερό και δυστυχώς το πήρε από κάτω μαζί με τη γυναίκα που το οδηγούσε!

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς το μηχανάκι σφήνωσε στις μεγάλες ρόδες του φορτηγού, ενώ και η άτυχη γυναίκα - που φορούσε κράνος - βρέθηκε χτυπημένη βαρύτατα στο ένα της πόδι.

Γρήγορα έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πληρώματα της αστυνομίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα πρώτα λεπτά συγκεντρώθηκε κόσμος που προσπάθησε να μετακινήσει το βαρύ όχημα με τα χέρια, για να απεγκλωβίσουν την οδηγό όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία...

Δείτε βίντεο από την ώρα του απεγκλωβισμού της γυναίκας, που αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της, όμως έχει μπροστά της Γολγοθά λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι της. 

Την προανάκριση για το σοβαρό συμβάν, ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση