Φθιώτιδα: Σκυλιά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ηλικιωμένο και το σκυλάκι του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 08:36 Φθιώτιδα: Σκυλιά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ηλικιωμένο και το σκυλάκι του (φώτο αρχείου)

Ο άτυχος 72χρονος διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας, ενώ το σκυλάκι της οικογένειας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, από την άγρια επίθεση που δέχτηκε.

Πήγε να βγάλει βόλτα το σκυλάκι του και από επίθεση δεσποζόμενων (;) σκυλιών βρέθηκε στο Νοσοκομείο, 72χρονος το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ελάτεια, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο ηλικιωμένος, όπως κάθε μέρα το πρωί, έβγαλε βόλτα το μικρό σκυλί της οικογένειας. 100 περίπου μέτρα από το σπίτι του, δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στο σκυλάκι του!

Το ένα από τα δύο σκυλιά προκάλεσε σοβαρότατες πληγές από δαγκωματιές στο σκυλάκι που μεταφέρθηκε σε Κτηνιατρείο στην Αμφίκλεια και δεν είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει, ενώ ο 72χρονος από την επίθεση του άλλου σκύλου έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας στο κεφάλι, ενώ έσπασε και το ισχίο του!

Διακομίστηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το πόδι του!

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως από τη μία στιγμή στην άλλη ο άνδρας μου βρέθηκε στο χειρουργείο», λέει στο LamiaReport η σύζυγος του 72χρονου και προσθέτει: «Τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι επικίνδυνα, πρέπει άμεσα να μαζευτούν. Ελπίζω η αστυνομία και ο δήμος να κάνουν αυτό που πρέπει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι παρατημένα τον τελευταίο χρόνο από τον ιδιοκτήτη τους, που είναι εκτός Ελάτειας και έχουν γίνει ο φόβος και τρόμος της περιοχής γυρίζοντας έξω από το σπίτι αναζητώντας κι εκείνα τροφή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση