Φρίκη στη Λαμία: Έκαψαν σκύλο ζωντανό - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 09:06 Φρίκη στη Λαμία: Έκαψαν σκύλο ζωντανό - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

Κάποια αρρωστημένα μυαλά προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο δάσος ή διασκέδαζαν βλέποντας τον μαρτυρικό θάνατο του σκύλου!...

Δεν το χωράει ο νους μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη θηριωδία σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το πρωί της Πέμπτης (14/7) λίγο μετά τις 09:00’ περιπατητής που έκανε τη βόλτα του στον δρόμο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια φρικιαστική εικόνα!

Ένας σκύλος κείτονταν καμένος λίγο πριν το εκκλησάκι. Το άτυχο ζώο φαινόταν ότι είχε βρει μαρτυρικό θάνατο από το αρρωστημένο μυαλό του δήμιου του!

Οι εικόνες που δημοσιεύει το LamiaReport στο τέλος του άρθρου, είναι πραγματικά πολύ σκληρές, για αυτό αν δεν αντέχετε, παρακαλούμε αποφύγετε να τις δείτε…

Έγκλημα

Η συγκεκριμένη πράξη είναι οπωσδήποτε εγκληματική και μαρτυρά ανθρώπους χωρίς κανένα μέτρο και ηθική, που μπορούν άνετα να σκοτώσουν και άνθρωπο!

Δυστυχώς έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν τέτοια φρικιαστικά περιστατικά, που κάποιοι τα απέδωσαν σε… «πλάκα» του θύτη σε βάρος μιας αθώας ψυχής.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο που έχουν περιγράψει έμπειροι πυροσβέστες σε δασικές πυρκαγιές ανά την Ελλάδα, με αδίστακτους εμπρηστές να βάζουν φωτιά σε ζώα τα οποία στη συνέχεια αμολάνε μέσα στο δάσος, προσδοκώντας τα άμοιρα θύματά τους να σπείρουν τις φλόγες!

Στην περίπτωση του άτυχου σκυλιού της φωτογραφίας, φαίνεται ότι έτρεξε προς το δρόμο και έτσι δεν κινδύνευσε το πανέμορφο άλσος της περιοχής.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις τον περασμένο Νοέμβριο (4/11/21) στο ίδιο περίπου σημείο, είχε γίνει απόπειρα εμπρησμού, όταν άγνωστος ή άγνωστοι είχαν βάλει συγχρόνως φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, που βρέθηκε τότε στο σημείο, την πυρκαγιά την είχαν προλάβει οι πυροσβέστες της Π.Υ. Λαμίας. Δείτε ΕΔΩ.

Όποιες και να ήταν οι προθέσεις του ανθρωπόμορφου τέρατος που προέβη σε αυτή την εγκληματική πράξη, που είναι ποινικά και ηθικά κολάσιμη, πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί. Για αυτό, όποιος έχει δει ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει αμέσως με την Αστυνομία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν πολύ σκληρές φωτογραφίες…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση