Συγκέντρωση αλληλέγγυων του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη τη Δευτέρα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 07:40 Συγκέντρωση αλληλέγγυων του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη τη Δευτέρα στη Λαμία

«Απαγορευμένη ζώνη» για μία ακόμη φορά το Εφετείο…

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου από τις 10:00’ το πρωί, θα ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Γεωργίου Γεννηματά στη Λαμία και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση Φούντα έως τον κόμβο Έκθεσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ο λόγος είναι η συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη που έχει προγραμματιστεί στις 11:00’ έξωθεν του Εφετείου Λαμίας.

Ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης, έγκλειστος στις Φυλακές Μαλανδρίνου για τις ληστείες στο Βελβεντό, βρίσκεται από τις 23 Μαΐου 2022 σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για τη συνέχιση της κράτησής του αν και έχει εκτίσει τα 3/5 της 20ετους ποινής του (διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά). Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας από τις 15 Ιουνίου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Υπέρ της αποφυλάκισης του Μιχαηλίδη, έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα πολλές συγκεντρώσεις από συλλογικότητες, ενώ για την 25η Ιουλίου ημέρα απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας, για την αποφυλάκιση ή για την επ' αόριστον κράτηση του, το κάλεσμα είναι γενικό κι αναμένεται συμμετοχή πολλών ατόμων από όλη την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό έχουν προγραμματιστεί αυξημένα μέτρα, αστυνόμευσης. Ειδικότερα για το κομμάτι που αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η είσοδος και η έξοδος στην πόλη της Λαμίας, θα διεξάγεται μέσω των κόμβων Σερδάρη και Ξηριώτισσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση