Λαμία: Και τον τράκαραν και... τον έκλεψαν!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 07:36 Λαμία: Και τον τράκαραν και... τον έκλεψαν!

Δεν πίστευε στην τύχη του ένας συμπολίτης μας το μεσημέρι της Τρίτης...

Συνέβη το μεσημέρι όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούταν επί της οδού Κύπρου έκοψε ταχύτητα στη διασταύρωση με την οδό Αντικύρας.

Ο οδηγός του τζιπ που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον χτύπησε από πίσω, ενώ στη συνέχεια ένα άλλο ΙΧ που ακολουθούσε το τζιπάκι έπεσε πίσω από αυτό. 

Συνολικά δηλαδή τρία αυτοκίνητα με υλικές ευτυχώς ζημιές, αλλά περισσότερες και αλλά λιγότερες.

Όμως ο οδηγός του πρώτου ΙΧ στάθηκε δυο φορές άτυχος μέσα σε λίγα λεπτά, αφού εκτός από το τρακάρισμα που δέχτηκε από πίσω, αμέσως μετά την ώρα που βγήκε και μιλούσε με τους άλλους οδηγούς για την καραμπόλα, κάποιος κλέφτης βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε το πορτοφόλι από το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο είχε τα πάντα. Από χρήματα μέχρι ταυτότητα, κάρτες, δίπλωμα και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση