Λαμία: Νέο ισχυρό μπουρίνι πλημμύρισε ακόμη και κεντρικούς δρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 08:02 Λαμία: Νέο ισχυρό μπουρίνι πλημμύρισε ακόμη και κεντρικούς δρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη προσοχή όσοι χρειαστεί να μετακινηθείτε με τόσο άσχημο καιρό…

Άνοιξαν και πάλι οι ουρανοί στη Λαμία με σφοδρή καταιγίδα με δεκάδες κεραυνούς.

Από τα πρώτα λεπτά εξαιτίας και των προηγούμενων βροχοπτώσεων, δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ φρεάτια «τινάχτηκαν» από την πίεση των υδάτων.

Τα προβλήματα εντοπίζονται, όπως και το προηγούμενο 24ωρο στη Λεωφόρο Καλυβίων, μέχρι τη ΜΕΡΥΠ, Κύπρου και Χαλκομάτας, καθώς και στην οδό Πανουργιά στη συμβολή με την Σατωβριάνδου.

Δείτε βίντεο:

Ακόμη όμως  και κεντρικοί οδοί όπως η Υψηλάντη και η οδός Καραϊσκάκη εξαιτίας της μεγάλης κλίσης, παρουσιάζουν πολλά νερά, ενώ κατεβάζουν και φερτά υλικά.

Δείτε βίντεο από την κεντρική οδό Υψηλάντη:

Τα νερά «τίναξαν» φρεάτιο ανάμεσα στο Δημαρχείο και το Γήπεδο:

Η διέλευση των οχημάτων στον Ξηριά στον Κένταυρο, για λόγους ασφαλείας διεκόπη.

Επιπλέον οι δυνατοί άνεμοι εξακολουθούν και προκαλούν ζημιές σε δέντρα με πολλά σπασμένα κλαδιά που είναι επικίνδυνα για την κυκλοφορία.

Γενικά καλό είναι όση ώρα διαρκεί η καταιγίδα να αποφύγετε τις μετακινήσεις, ωστόσο όσοι αναγκαστικά πρέπει να βρίσκεστε στους δρόμους τέτοιες ώρες, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Θυμηθείτε ότι το προηγούμενο 24ωρο, κεραυνοί έπεσαν ακόμη και μέσα σε σπίτια που σημαίνει ότι υπάρχει κι ένας ακόμη πολύ σοβαρός λόγος για να μείνετε προστατευμένοι στο σπίτι σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση