Η Νίκη δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται αίμα - Ας βοηθήσουμε το χαμογελαστό κορίτσι από τις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 18:50 Η Νίκη δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται αίμα - Ας βοηθήσουμε το χαμογελαστό κορίτσι από τις Ράχες

Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής της δίνει η 24χρονη νοσηλεύτρια από τις Ράχες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας...

Τα ξημερώματα της Παρασκευής το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Νίκη συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα στην εθνική οδό, στο ύψος της Στυλίδας (διαβάστε σχετικά).

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Σήμερα Δευτέρα θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για μια σοβαρή και πολύωρη επέμβαση.

Γι΄ αυτό, αλλά και τα υπόλοιπα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν, η Νίκη χρειάζεται αίμα, αφού ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας της θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Θερμή παράκληση όποιος μπορεί να δώσει αίμα στο νοσοκομείο Λαμίας ή σε όποιο άλλο πλησιέστερο γι΄ αυτόν νοσοκομείο στο όνομα Νίκη Γώγου (ΜΕΘ Λαμίας).

Το τηλέφωνο του Τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας είναι 22313 56145 και οι ώρες λειτουργίας του Τμήματος είναι:

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00΄ - 13:30΄ και Σάββατο πρωί: 10:00΄ 12:00΄.
Απογεύματα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 6:00΄ - 8:00΄.

Επίσης εάν θέλετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την αιμοδοσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με συγγενικό πρόσωπο της Νίκης στο 6974060830 (Ηλίας).

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: 24χρονη νοσηλεύτρια δίνει μάχη για τη ζωή της μετά από μετωπική σύγκρουση με νταλίκα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση