Ο Σύλλογος Ραχών «Αλόπη» για το Πολυδύναμο Ιατρείο στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 11:43 Ο Σύλλογος Ραχών «Αλόπη» για το Πολυδύναμο Ιατρείο στις Ράχες

Σε νεότερη ανακοίνωση, η ενημέρωση για τη νέα έδρα του Συλλόγου.

Το δελτίο τύπου:

Ο Σύλλογος Ραχιωτών «ΑΛΟΠΗ» ενημερώθηκε για μία ακόμη θετική εξέλιξη για τον τόπο μας.

Ολοκληρώθηκε στη Βουλή ψήφιση διάταξης για τους ειδικούς όρους δόμησης που αφορούν στη δημιουργία Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στις Ράχες, κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την άμεση έναρξη της υλοποίησης ενός έργου που θα αλλάξει την καθημερινότητά μας, καθώς με τη βοήθεια του συντοπίτη μας Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα έχει εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση.

Ο Σύλλογός μας από την πρώτη στιγμή ήταν ενθουσιωδώς θετικός ως προς αυτό το πολύ σημαντικό, για το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή, έργο καθώς αναβαθμίζονται σημαντικά οι Υπηρεσίες Υγείας για τους κατοίκους και επισκέπτες του χωριού μας.

Για το λόγο αυτό, συνηγορήσαμε στην μεταφορά της έδρας μας σε νέο χώρο, προκειμένου ο υφιστάμενος να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου.

Ο Σύλλογός μας θα εξακολουθεί να στηρίζει κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της περιοχής μας.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για τη νέα έδρα του Συλλόγου μας, που θα εξοπλιστεί πλήρως και θα λειτουργεί πλέον ανοικτά, ως σημείο συγκέντρωσης όλων των Ραχιωτών.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Facebook: Αλόπη - Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση