Επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ για ανάσυρση ανθρώπινου σκελετού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 10:43 Επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ για ανάσυρση ανθρώπινου σκελετού

Βρέθηκε σε σπηλαιοβάραθρο, μαζί και μία χειροβομβίδα…

Απρόσμενα ευρήματα για σπηλαιολογική ομάδα που εξερευνούσε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας στα Δερβενοχώρια στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας.

Σε υψόμετρο 650 μέτρων και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων φέρεται να εντόπισαν χειροβομβίδα αλλά και ένα ανθρώπινο σκελετό.

Ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές κι εκείνες με τη σειρά τους την αρμόδια υπηρεσία στρατού για το πολεμικό υλικό, αλλά και την 7η ΕΜΑΚ που θα αναλάβει την ανάσυρση του σκελετού, προκειμένου να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί η ταυτότητά του.

Παρόμοια βάραθρα υπάρχουν αρκετά σε όλους τους ορεινούς όγκους και αποτελούν σημεία εξερεύνησης από ομάδες που ειδικεύονται στις καταρριχήσεις. Συνήθως οι εξορμήσεις τους αποτυπώνουν εντυπωσιακές εικόνες από το εσωτερικό του βουνού και τις περισσότερες φορές έρχονται αντιμέτωποι με την ανθρώπινη αδιαφορία για το περιβάλλον, καθώς αντικρίζουν παντού σκουπίδια.

Αυτή τη φορά όμως τα ευρήματα ήταν πολύ διαφορετικά και αναμένεται με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της έρευνας των αστυνομικών αρχών για αυτά.

(Πηγή φωτογραφίας: Facebook)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση