Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 11:43 Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η παράσυρση έγινε στην «Άνοιξη» έξω από το σούπερ μάρκετ «Μασούτης»…

Στο Νοσοκομείο Λαμίας κατέληξε γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στην οδό Υψηλάντη στην περιοχή της «Άνοιξης» Λαμίας.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1:20’ το μεσημέρι της Πέμπτης (27/10), όταν η άτυχη γυναίκα βγήκε με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ και προσπάθησε να περάσει απέναντι.

Εκείνη την ώρα κατέβαινε την Υψηλάντη ΙΧΕ με νεαρό οδηγό και κάτω από αδιευκρίνιστες - προς το παρόν - συνθήκες, την παρέσυρε.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με ανθρώπους από το κατάστημα και τα γύρω σπίτια να τρέχουν να βοηθήσουν έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο.

Δείτε βίντεο:

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την γυναίκα για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο, ενώ στο σημείο βρέθηκαν πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας για την καταγραφή και τη διερεύνηση του ατυχήματος, καθώς και αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. για να βοηθήσουν στη διευθέτηση της κυκλοφορίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση