Λαμία: Συγχώρεσε το νεαρό Ρομά που τον χτύπησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 09:04 Λαμία: Συγχώρεσε το νεαρό Ρομά που τον χτύπησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγαλείο ψυχής από τον 62χρονο συμπολίτη μας, που δήλωσε ότι χάρηκε για τον 18χρονο που δεν μπήκε φυλακή - Έστειλε μήνυμα να μη φοβάται κανένας όταν είναι να βοηθήσει.

«Χάρηκα που δεν μπήκε φυλακή ο νεαρός Ρομά που με χτύπησε…», είπε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους ο 62χρονος Βασίλης Δανιήλ, ο πολίτης που δε δίστασε να σπεύσει για βοήθεια στον δημοτικό αστυνομικό που τον χτυπούσαν αλύπητα οι Ρομά στο επεισόδιο στην πλατεία Πάρκου.

Όπως είπε ο κ. Δανιήλ, ο 18χρονος του ζήτησε συγνώμη και αυτός τον συγχώρεσε δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής του. Μια ψυχή που δε δείλιασε μπροστά στην άνανδρη επίθεση πολλών ατόμων σε βάρος ενός και προσπάθησε να βοηθήσει πληρώνοντάς το με έναν σοβαρό τραυματισμό και αρκετές ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Νωρίτερα στην ακροαματική διαδικασία στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Γιώργος Ντελής είχε πει για τον κ. Δανιήλ, ότι ήταν «ο άνθρωπος που κράτησε όρθια την αξιοπρέπεια της πόλης», καθώς εκείνη την ώρα στην πλατεία Πάρκου βρισκόντουσαν εκατοντάδες πολίτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων απλά παρακολουθούσαν.

Το μήνυμά του Βασίλη Δανιήλ, σαφέστατο προς όλους τους συμπολίτες του «να μη φοβούνται» και να είναι δυνατοί.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση