Πυρκαγιά σε ΙΧ στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 08:04 Πυρκαγιά σε ΙΧ στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα πρόλαβε να μην επεκταθούν οι φλόγες στο πίσω μέρος όπου υπήρχε το δοχείο υγραερίου…

Στις φλόγες παραδόθηκε ΙΧΕ στην οδό Παπαμαύρου πίσω από τα Jumbo Λαμίας.

Η οδηγός του αυτοκινήτου πρόλαβε και το εγκατάλειψε εγκαίρως, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη τεράστιες ζημιές στο χώρο της μηχανής και στο σαλόνι του.

Ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση τριών πυροσβεστικών οχημάτων από την Π.Υ. Λαμίας, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να μην επεκταθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου υπήρχε και το δοχείο με το υγραέριο!

Όπως είπε η οδηγός του αυτοκινήτου στο LamiaReport, μόλις είχε βγει από το ασφαλιστικό γραφείο όπου παρέλαβε την ασφάλεια του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και πριν προλάβει να βάλει μπροστά τη μηχανή, είδε καπνούς να βγαίνουν από το καπό. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχε πάρει φωτιά και έσπευσε να καλέσει την πυροσβεστική ενώ η ίδια απομακρύνθηκε χωρίς να κινδυνεύσει.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση