Δίνει μάχη στη ΜΕΘ ο 27χρονος από το Δομοκό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 08:04 Δίνει μάχη στη ΜΕΘ ο 27χρονος από το Δομοκό

Το άτυχο παλικάρι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ξημερώματα Χριστουγέννων σε τροχαίο στην είσοδο του Δομοκού.

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στο Δομοκό από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι τα ξημερώματα της Κυριακής (25/12) το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος με συνοδηγό έναν 16χρονο έφυγε εκτός δρόμου, στην είσοδο του Δομοκού, και βρέθηκε στα χωράφια, με τα δυο παιδιά να έχουν πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 16χρονος στάθηκε τυχερός, αφού τραυματίστηκε ελαφρά, όμως ο 27χρονος χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι και γι αυτό όταν διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Στη συνέχεια ο 27χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Όλοι προσευχόμαστε να τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση