Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη από τη σκηνή του «The Voice» στα Μάρμαρα Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 08:10 Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη από τη σκηνή του «The Voice» στα Μάρμαρα Φθιώτιδας

Μας τραγουδά το “I’d Rather Go Blind” με το οποίο μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι…

Την ανακαλύψαμε πριν από δύο περίπου μήνες όταν μας εντυπωσίασε στη σκηνή του «The Voice» στο talent show που παίζεται από το ΣΚΑΙ.

Πρόκειται για την μόλις 16 ετών Μαρία Σακελλάρη που η καταγωγή της είναι από τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα από τα ορεινά Μάρμαρα Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης.

Η Μαρία εντυπωσίασε και τους κριτές ερμηνεύοντας εκπληκτικά το “I’d Rather Go Blind” και έγινε «μεγάλη μάχη» πριν πάρει την απόφαση να συνεχίσει με τον Πάνο Μουζουράκη.

Το κορίτσι βρέθηκε για Πρωτοχρονιά στον τόπο καταγωγής της και ο φίλος αναγνώστης του LamiaReport Κώστας Ιακωβίδης τη συνάντησε στη «Στεφάνη» στην περιοχή που βρίσκεται πάνω από τα Μάρμαρα στα όμορφα Βαρδούσια.

Της ζήτησε να ερμηνεύσει για μας το ίδιο τραγούδι και χωρίς καμία βοήθεια από μικρόφωνα ή συνοδεία μουσικής, το είπε το ίδιο καθαρά και χαριτωμένα όπως και στη σκηνή.

Απολαύστε την:

Θυμηθείτε και τη εκπληκτική της εμφάνιση στη σκηνή του «The Voice»:

Δείτε και το βίντεο με τη «μάχη» που έδωσαν οι κριτές για να επηρεάσουν την απόφασή της με ποιον θα πάει!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση