Τροχαίο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 08:22 Τροχαίο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας ο οδηγός του αυτοκίνητου που βγήκε εκτός δρόμου και ανατράπηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport εκτροπή έγινε γύρω στις 7:00΄ το πρωί, στο 18ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης, όταν ένας 55χρονος οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο όχημά του που είχε ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από τη Λαμία, καθώς και δύο οχήματα της ΠΥ Λαμίας, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν οι πυροσβέστες αφού ο οδηγός είχε καταφέρει να βγει με τη βοήθεια διερχόμενων οδηγών.

Τον 55χρονο παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση