Περιπέτεια για ζευγάρι που χάθηκε στις πλαγιές της Οίτης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 08:18 Περιπέτεια για ζευγάρι που χάθηκε στις πλαγιές της Οίτης

Επιχείρηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους…

Η εκδρομή στην πανέμορφη Παύλιανη του Δήμου Λαμιέων, εξελίχθηκε σε πραγματική περιπέτεια για δύο νεαρά άτομα τα οποία έχασαν τον προσανατολισμό τους πάνω από το ξεχωριστό παρκάκι που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες εκδρομείς σχεδόν καθημερινά.

Πρόκειται για μια 29χρονη Ελληνίδα και το συνομήλικο Ιταλό φίλο της που θέλησαν το απόγευμα της Πέμπτης (5/1) να εξερευνήσουν τις νοτιοανατολικές πλαγιές της κατάφυτης Οίτης και έχασαν το δρόμο τους.

Ευτυχώς ειδοποίησαν με το κινητό τους τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα, καθώς και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελικά οι έρευνες είχαν αίσιο τέλος λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος στο χωριό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση