Η τραγική ιστορία πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 19:10 Η τραγική ιστορία πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα στη Φθιώτιδα

Τι λένε οι νεότερες πληροφορίες για τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε ελαιοπερίβολο στην Αρκίτσα.

Όπως έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Δευτέρας το απανθρακωμένο και διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε σε κτήμα, δίπλα την εθνική οδό, κοντά στον κόμβο της Αρκίτσας ανήκει σε 73χρονο από τη Λάρισα, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 12 Δεκεμβρίου.

Ο 73χρονος είχε μπαρκάρει στα καράβια και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αυστραλία. Πριν από έξι μήνες περίπου επέστρεψε στη ιδιαίτερη πατρίδα του στη Λάρισα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Πριν εξαφανιστεί άφησε σημείωμα στους συγγενείς του, στο οποίο έλεγε ότι φεύγει και ότι δεν χρειάζεται να τον αναζητήσει κανείς, ενώ αν πεθάνει ζητούσε να τον αποτεφρώσουν. 

Η αστυνομία ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο ίδιος ο 73χρονος έκανε κακό στον εαυτό του.

Τον είχε σημαδέψει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport με τον ίδιο τραγικό τρόπο, πριν πολλά χρόνια, φέρεται να αυτοκτόνησε ο αδελφός του. Ήταν κάτι που του είχε στοιχίσει πάρα πολύ και τον είχε σημαδέψει.

Οι Αρχές έχουν πάρει DNA από συγγενικό πρόσωπο για να ταυτοποιήσουν και εργαστηριακά ότι η απανθρακωμένη σωρός που βρέθηκε ανήκει στον 73χρονο ναυτικό, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, συνεχίζουν την έρευνα για να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ αυτής της τραγικής ιστορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση