Το «αντίο» στη Μαίρη Σταμοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 12:00 Το «αντίο» στη Μαίρη Σταμοπούλου

Βαρύ πένθος στην Λοκρίδα για τον αδόκητο χαμό της Μαίρης Σταμοπούλου.

Μια αγωνίστρια της ζωής, έχασε μόλις στα 52 της χρόνια τη μάχη με τη μάστιγα της εποχής μας.

Υπήρξε μέλος της ομάδας μπάσκετ του Λοκρού Αταλάντης, την οποία στήριξε με όλες τις δυνάμεις, όπως και το τμήμα Βόλεϊ.

Τον Φεβρουάριο του 2022 οι οικογένεια του Λοκρού είχε δοκιμαστεί από την μεγάλη απώλεια του 28χρονου Δημήτρη Σοροπάνη που έφυγε κι αυτός νωρίς στα 28 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Λαμία. Ήταν η μεγάλη αδυναμία της Μαίρης που είχε όλους τους αθλητές σαν παιδιά της και το σύλλογο ως οικογένεια.

Για αυτό και ο πόνος στον Αθλητικό Σύλλογο της Αταλάντης που την αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

«Ο Α.Σ ΛΟΚΡΟΣ εκφράζει τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαίρη Σταμοπούλου ,ένα πρώην αγαπημένο μέλος του συλλόγου μας που μας στήριξε, μας αγκάλιασε και αγάπησε πολύ την ομάδα μπάσκετ μας, ευχαριστούμε Μαίρη......θα είσαι παντα στις καρδιές μας...με μια αγκαλιά θα είσαι πλεον με τον αγαπημένο σου και αγαπημένο μας Δημήτρη....ο θεός να σε αναπαύσει.....».

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λιβανατών.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση