Πένθος στην Πυροσβεστική για το θάνατο του Νίκου Χασιώτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 09:32 Πένθος στην Πυροσβεστική για το θάνατο του Νίκου Χασιώτη

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του Πυροσβεστικού Σώματος και άριστος οικογενειάρχης, ο Πυρονόμος Νίκος Δ. Χασιώτης «έφυγε» σήμερα σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Εξαιρετικά αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά και από τα παιδιά της παρέας, ξεχώριζε για την καλή του καρδιά και το ζεστό χαμόγελό του. Η είδηση της απώλειάς του βύθισε στο πένθος τόσο τη Λαμία, όσο και το αγαπημένο του χωριό τον Άγιο Χαράλαμπο Ευρυτανίας.

Μεγάλη οδύνη για την αγαπημένη του σύζυγο Σοφία και τα μονάκριβά του παιδιά Δημήτρη και Βασίλη, καθώς και για το δίδυμο αδελφό του Φώτη, που είναι μέτοχος στα Αστικά ΚΤΕΛ και το μικρότερο αδερφό Βασίλη, που είναι επίσης Πυροσβέστης.

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο θα πουν συγγενείς και φίλοι, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στον Άγιο Χαράλαμπο Ευρυτανίας.

Καλό Παράδεισο!

Συλλυπητήρια από την Ένωση Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας

«Η Ένωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά το φίλο και συνάδελφο Χασιώτη Νικόλαο και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση