Το έστρωσε στη Λαμία - Στη μάχη με το χιονιά ο Δήμος - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 11:05 Το έστρωσε στη Λαμία - Στη μάχη με το χιονιά ο Δήμος - Δείτε εικόνες

Να αποφεύγουν οι δημότες τις άσκοπες μετακινήσεις ζήτησε ο Δήμαρχος Λαμιέων…

Με λευκό τοπίο ξημέρωσε η Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στη Λαμία.

Από τις 07:00’ το πρωί η χιονόπτωση ήταν έντονη αρχικά στη βόρεια Λαμία και σταδιακά ακόμη και στο κέντρο στις τέσσερις πλατείες, όπου το έστρωσε μέσα σε μία ώρα.

Ώρες χαράς για τους μαθητές που έμειναν σπίτι για τηλεκπαίδευση, αντίθετα ώρες δουλειάς για τους μεγάλους που έπρεπε να μετακινηθούν για τις δουλειές τους.

Στην πρώτη γραμμή τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων που μαζί με το Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα, βρέθηκαν στους κεντρικούς δρόμους αλλά και σε συνοικίες για ρίψη αλατιού και αποχιονισμό.

Αν και η χιονόπτωση είναι έντονη, η κατάσταση είναι πλήρως ελεγχόμενη, σύμφωνα με το Δήμαρχο που απηύθυνε έκκληση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

Δείτε το βίντεο:

Τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων ήταν πολύ νωρίς το πρωί στους δρόμους και έριχναν αλάτι στις κεντρικές οδούς με έμφαση στο δρόμο προς το Νοσοκομείο της πόλης, ώστε να υπάρχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από… μια διαφορετική από τη συνηθισμένη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση